Nasleep Reveal
Nieuws

Nasleep nu verkrijgbaar!

JA HET IS ZOVER! Mijn boek Nasleep is uit! 

Bestel het nu hier! Of via je eigen (online) boekhandel.

Heel in het kort: Floris is vijftien als hij van zijn moeder Marthe hoort wie zijn vader is – Alexander, de wrede opzichter, rentmeester en legerleider die acht jaar geleden na een machtswisseling van landgoed Markenrode is verbannen. Floris gaat naar hem op zoek, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk nooit om wat je zoekt.

Maar er zit nog veel meer in: coming of age/Bildung. Karakterstudies. Kleuren. Geuren. Liefde. Goede vrienden. Natuur. Geweld. Misbruik (en het herstel daarna). Kindhuwelijken. Gezelligheid. Gekkigheid. Verlies. Oorlog. Ruzie. Feestjes.

Gedachten over: omgaan met pijn en trauma. Familie. Relaties. Uiterlijk. Eten. Armoede. Macht en machtsmisbruik. Onrecht en rechtvaardigheid. Onderdrukking. Het leven zelf. Hoe mensen worden zoals ze zijn. Je plek in de wereld vinden.

Stel je vragen/laat weten wat je vindt via tinkafloorschrijft@gmail.com of Twitter (@tinkaschrijft).

Dank aan iedereen die mij de afgelopen dertien(!) jaar heeft geholpen. <3

Omslag en illustratie binnenwerk: Emmie van der Veen.
Marketing: Life’s Work Lab.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *